page_banner

produk

  • PVC film kaku

    PVC film kaku

    Sifat thermoforming sing apik banget kanthi penghalang sing apik kanggo banyu utawa gas, kapasitas 70 ton / dina.Packaging kanggo tablet farmasi lan kapsul, pangan, laminating utawa lapisan karo PE lan PVDC.

    Jumlah pesenan minimal  2000 Kilogram / Kilogram
  • PVC/Aclar/PVC

    PVC/Aclar/PVC

    Produk laminasi film adhedhasar PVC Chunguang kanthi Aclar®, sifat thermoforming sing apik banget kanthi penghalang paling apik kanggo banyu utawa gas, Kemasan kanggo tablet lan kapsul farmasi kaya losartan pottasium, Multivitamins.

    Wektu timbal  15 dina nganti 4 sasi
  • PVC/Aclar (honeywell)

    PVC/Aclar (honeywell)

    Produk laminasi film adhedhasar PVC Chunguang kanthi Aclar®, sifat thermoforming sing apik banget kanthi penghalang paling apik kanggo banyu utawa gas, Kemasan kanggo tablet lan kapsul farmasi kaya losartan pottasium, Multivitamins.Kita wis nyiapake akeh bahan baku alcar ing gudang, kapasitas 10 ton / dina.

    Wektu timbal  15 dina nganti 4 sasi
  • PVC/PE/PVDC film

    PVC/PE/PVDC film

    Chunguang PVC / PE adhedhasar produk ditutupi karo krim PVDC, sifat thermoforming banget karo alangi banget kanggo banyu utawa gas, keluwesan luwih saka PVC / PVDC, Packaging kanggo tablet pharmaceutical lan kapsul, pangan lan ing, Kita duwe 4 baris mesin kanggo gawé PVC / PVDC, PVC/PE/PVDC, lan kapasitas 40 ton / dina.pabrik dumunung ing shanghai, iku luwih trep kanggo kapal.

    Wektu timbal  25 dina
  • Film PVC/PVDC

    Film PVC/PVDC

    Produk dilapisi PVC Chunguang kanthi krim PVDC, sifat thermoforming sing apik banget kanthi penghalang banyu utawa gas, Kemasan kanggo tablet lan kapsul farmasi, panganan.

    Wektu timbal  25 dina